Venom kan få sin egen film

Utenomjordiske Venom er en av de mest skremmende skurkene Spider-Man møter og en av de største favorittene blant fansen.
Utenomjordiske Venom er en av de mest skremmende skurkene Spider-Man møter og en av de største favorittene blant fansen.


Ny Venom

Ifølge The Hollywood Reporter jobber Sony med planene om en egen film for Venom, Spider-Mans utenomjordiske nemesis og en av de store favorittene blant "Spider-Man"-fans. Venom dukket opp i den tredje "Spider-Man"-filmen for å glede fansen, men de likte filmen dårlig og Sony vurderer nå å gjøre bot på skaden de forvoldte.

Mrs. Venom?

Enn så lenge foreligger det ikke noe manus for en eventuell film om Venom, men en rekke skribenter skal være kontaktet. Blant disse er Jacob Aaron Estes (manusforfatter og regissør av "Mean Creek" og "Summoning"), men ifølge The Hollywood Reporter skal Sony ha kassert manuskriptet han har skrevet.

Hvorvidt det vil være karakteren Eddie Brock som nok en gang skal bli besatt av den utenomjordiske guffa slik han ble i "Spider-Man 3", er heller uklart. I så tilfelle kan det støte på visse problemer med tanke på handlingen i den siste Spider-Man-filmen.

Muligheten for at Venom kan være en kvinne er visstnok også til stede.

"Helten" Venom

Å skulle gjøre en gjennomført ond skurk til "helt" i sin egen film er en utfordring de færreste filmselskaper satser store penger på, og det fansen spør seg om er hvem Venom skal møte i filmen. Muligheten for at man lar Spider-Man tape er vel heller forsvinnende liten, spesielt siden Sony håper å ha "Spider-Man 4" klar for kinolansering i 2011.

Den som ånder får se.

Kommentarer (2)

Norges beste mobilabonnement

Desember 2016

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

ICE Mobil 1GB


Jeg bruker middels mye data:

Hello 5GB


Jeg bruker mye data:

Hello 10 GB


Jeg er superbruker:

Telia Smart Total


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen