Utvider fargespekteret

Mens for eksempel Nokia har vært en kløpper på å tilby modellene sine i forskjellige fargevalg, har Sony Ericsson vært adskillig mindre opptatt av disse mulighetene. Mens lavprismodeller som T310 og T100 riktignok har kommet i forskjellige versjoner, har flaggskips-telefonene T610 og P800 hittil kun vært tilgjengelige i én enkelt farge.

Konsumenter liker å kunne velge, og det er kanskje nettopp det som nå har fått Sony Ericsson til å forandre på denne situasjoner, og nå lover selskapet nye versjoner av begge de to telefonene.

Førstemann ut blir T610, som kun har vært tilgjengelig i sølvgrått. Denne måneden vil telefonen også dukke opp i henholdsvis Abyss Blue og Volcanic Red - farger den må kunne sies å kle svært godt. Uheldigvis vil man ikke kunne bytte ut dekslene til telefonen selv, med mindre du er glad i å skru, men må heller kjøpe en ny telefon eller henvende seg til et service verksted.

Mobil kunne i dag røpe at også P800 vil komme i ny innpakning. Telefonen har hittil hatt en karakteristisk lyseblå farge, men nå skal den også dukke opp i lysegrå variant. Ettersigende vil de første grå eksemplarene av telefonen dukke opp i løpet av de neste ukene.

Vi får selv et eksemplar av T610 Abyss Blue i løpet av de kommende dagene, og vil komme tilbake med høyoppløselige bilder av telefonen.

Årets mest effektive konferansedag
Få med deg «Tek-konferansen Høst 2016» onsdag 16. november.

Forsiden akkurat nå

Til toppen