Utvider egen virtualisering

IBM har utvidet sin egen virtualiseringsteknologi fra magnetbånd-
lagring til programvareveivisere. Dette betyr at man nå kan utnytte virtualisering i nye segmenter for enda høyere kostnadseffektivitet og ressursutnyttelse.

Systemene kan konfigureres slik at de gjenkjenner prioriterte oppgaver, vurderer tilgjengelige ressurser og svarer med å kjøre de forretningskritiske applikasjonene først, deretter markedsføringsprogrammene og til sist de interne ansattprogrammene.

Alle applikasjonene kan naturligvis også kjøres samtidig dersom systemet finner ut at den virtuelle gruppen har tilstrekkelig ressurskapasitet.

Det er viktig å få med seg at man nå ikke lenger trenger en egen fysisk boks, såkalt HMC (Hardware Management Console), for å sette opp virtualisering på systemene.

Samtidig som dette skjer lanserer man et nytt partnerprogram for ISVer som ønsker å utvikle og teste applikasjoner på IBMs virtualiseringsteknologi. Et nytt initiativ kjent som "Ready for Virtualization", skal være med å sertifisere og gjenkjenne programvare som kjører på virtuelle systemer.

Kommentarer (1)

Forsiden akkurat nå

Til toppen