Utsolgt på 38 sekunder

Mer enn en million mennesker i Storbritannia har registrert seg til den originale Spice Girls-gjenforenigskonserten, som skal finne sted 15. desember i London. Billettene ble revet bort på under ett minutt, så nå settes det opp flere konserter.

– Det var et dramatisk øyeblikk, salget begynte og en skare av fans bombarderte linjene, sier sjefen for Ticketmaster, Chris Edmonds til BBCnews.

Tre nye Londondatoer har nå blitt lagt til turneéen, og billettprisene ligger mellom 600 og 800 norske kroner. Showene vil finne sted 16.12, 18.12 og 02.01.08.

Bandets verdensturné begynner i Canada den 02.12, og avsluttes i Buenos Aires den 24.01 neste år. Kvintetten som ble verdenskjente over natten, legger mer etter mer enn ett tiår etter gjennombruddet ut på deres gjenforeningsturné. Krydderjentene har solgt mer 55 millioner plater verden over.

Girl Power er på vei tilbake. Spice Girls er fortsatt populære etter mange års fravær, om vi skal ta tempoet på billettsalget som en indikasjon.
Girl Power er på vei tilbake. Spice Girls er fortsatt populære etter mange års fravær, om vi skal ta tempoet på billettsalget som en indikasjon.

Kommentarer (3)

Norges beste mobilabonnement

Desember 2016

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

ICE Mobil 1GB


Jeg bruker middels mye data:

Hello 5GB


Jeg bruker mye data:

Hello 10 GB


Jeg er superbruker:

Telia Smart Total


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen