Umoe IKT kjøper ComputerLand Norge

Med en pris per aksje på 19,20 kroner er ComputerLand verdsatt til 276 millioner kroner. Tilbudet til aksjonærene anbefales av ComputerLands styre og sentrale ledelse, og av majoritetsaksjonærene. ComputerLand Norge blir etter gjennomført due diligence, endelig avtale og overtagelse, en del av Umoe-konsernet, skrives det i pressemeldingen.

Umoe IKT og ComputerLand kombinert blir blant de største totalleverandørene innen design, implementering og drift av IKT-applikasjoner og -infrastruktur i det norske markedet. I 2006 forventes en samlet omsetning på rundt 1,5 milliarder kroner, samtidig som begge selskaper har betydelige vekstambisjoner for de nærmeste årene. Den samlede virksomheten vil ha 760 ansatte.

De to selskapene opererer hovedsakelig i de samme markedssegmentene, men med komplementære ressurser og kompetanse. Med tilstedeværelse i 23 byer vil det nye selskapet ha et sterkt regionapparat, samt kapasitet til å betjene et vidt spekter av kunder.

Begge selskapene har også aktivitet innenfor IKT-drift. Pressemeldingen fastlår videre at datterselskapene Tarantell, Nestor, BRO og Umoe Consulting vil sammen få økt slagkraft i konsulent-markedet.

(Kilde: Pressemelding fra Umoe IKT)

Kommentarer (0)

Forsiden akkurat nå

Til toppen