Ukens flørt: A5509T

A5509T

  • Mål: 98 x 50 x 26 mm
  • Vekt: 113 g
  • Nett: CDMA 1X
  • Laget av: Toshiba

Toshibas A5509T har fått avrundede og myke former, og har sterke farger. Dette appelerer til de som er ute etter å vekke litt ekstra oppmerksomhet når de drar opp telefonen opp fra innerlommen.

Tastene til telefonen ser ut til å være perfekte for de med store murerhender. Navigasjonstasten har fått en bekreftelsesknapp av orange glass i midten.


Telefonen har fått en utvendig fargeskjerm som er omkranset av en sølvfarget ramme. Kameralinsen og fotolyset er dekket av en beskyttende glassplate.

Store høyttalere har etterhvert blitt et sikkert kjennetegn på at man har med en asiatisk modell å gjøre. Høyttaleren til A5509T er intet unntak, og ser ut til å kunne gi kraftig lyd i fra seg.

Muligheter for å høre på musikk via telefonen blir stadig mer vanlig. Bildet ovenfor viser inntaket for øreplugger. Dette krever imidlertid at man bruker Toshibas egne øreplugger. Noe som er i ferd med å bli mer og mer normalt nå for tiden er å gi telefonene en vanlig 3,5 mm plugg, slik at man kan bruke sitt eget headsett.

Vi er litt usikre på om telefonen leveres i tre forskjellige farger, eller om man enkelt og greit kan bytte ut dekslene til enheten. Det er imidlertid ingen tvil om at samtlige av fargene tar seg bra ut på telefonen.

Kommentarer (7)

Norges beste mobilabonnement

Desember 2016

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

ICE Mobil 1GB


Jeg bruker middels mye data:

Hello 5GB


Jeg bruker mye data:

Hello 10 GB


Jeg er superbruker:

Telia Smart Total


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen