Trykkfølsom iPod før jul?

Alternativ tekst mangler

Vi har i lengre tid hørt rykter om en trykkfølsom iPod. Nå sier ryktene at iPod-flaggskipet vil være på plass på markedet før jul.

En ubekreftet kilde sier at Apple er i kontakt med en siste kilde for å fullføre de siste spesifikasjonene på den trykkfølsomme iPod-en. Den samme kilden sier også at det er mulig vi ser spilleren allerede i oktober.

Så langt finnes det mange fantasifulle bidrag til hvordan nykommeren kan komme til å se ut, og bildet ovenfor er trolig ett av dem. De fleste tror at iPod-en vil bestå av én stor skjerm som dekker det meste av fremsiden, og at du vil styre alt ved å trykke rett på skjermen.

Alternativ tekst mangler
Bidrag av bildemanipulering

Noe som gir ryktene et snev av kredibilitet er at Apple tok patent på en ny type trykkfølsom skjerm i mai. Teknologien gjør at skjermen kan vise det velkjente iPod-scrollehjulet direkte i skjermen. Hjulet kan du bruke på samme måte som du gjør på dagens iPod-er; både som rullehjul og som knapp.

Den nye skjermløsningen krever helt spesiell teknologi. Det samme punktet på skjermen må nemlig ha to forskjellige betydninger, alt etter hvor hardt du trykker. Du kan lese mer om Apples patentsøknad hos AppleInsider.

(Kilder: Appleinsider, Gizmodo.com)

Hvem vinner mobilkrigen?
Få med deg «Tek-konferansen Høst 2016» onsdag 16. november.

Kommentarer (1)

Norges beste mobilabonnement

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

ICE Mobil 1GB


Jeg bruker middels mye data:

Hello 5GB


Jeg bruker mye data:

Komplett MaxiFlex, 10GB


Jeg er superbruker:

Telia Smart Total


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen