Trump blir mobil

Masse penger, skyskrapere og hentesveis er bare noen av tingene Donald Trump er kjent for. Den amerikanske eiendomskongen er ikke redd for å prøve nye ting, og nå er det mobilverdenen som skal til pers.

Forbes melder nå at milliardæren har inngått en avtale med musikkgiganten Warner Music Group. Resultatet er et abonnement som skal gi mobilkundene ringetoner, bilder og bakgrunner av og med "The Donald", som hans ekskone Ivana har døpt ham.

Trump er ikke kjent for å sove på jobben, og har lenge hatt gleden av å sparke udugelige medarbeidere i sitt TV-program "The apprentice". Det er nettopp Trumps sterke arbeidsmoral som gjenspeiles i hans mobiltjenester.

- Det bør være viktig
Ringetonene skal i følge DN inneholde oppbyggelige beskjeder som "Hvorfor svarer du ikke? Du kan gå glipp av noen store forretningsavtaler." og "Du har en samtale og, tro meg, det bør være viktig. Jeg har ikke tid til å småprate, og det burde ikke du heller ha."

Abonnementet har fått navnet Trump Mobile, og skal lanseres i USA denne uken. Etter hvert vil det også dukke opp en egen nettside hvor Trumps mobile tjenester vil være til salgs.

Den alltid selvsikre Trump har klokketro på sitt nye prosjekt:

- Som alt annet jeg gjør, vil disse produktene være spesielle og innovative. Når Donald Trumps stemme kommer ut av mobiltelefonen din, vil alle rundt deg forstå at du mener alvor, sier han til Forbes.

(Kilde: DN, Forbes)

Årets mest effektive konferansedag
Få med deg «Tek-konferansen Høst 2016» onsdag 16. november.

Kommentarer (3)

Forsiden akkurat nå

Til toppen