Treo 700p i mai?

Da amerikanske Palm presenterte sin nye Windows-baserte smarttelefon Treo 700w i september i fjor, var det mange som var bekymret for at selskapet skulle kutte ut sitt egne Palm OS. Ikke lenge etter at Windows-telefonen var presenter, dukket det imidlertid opp rykter som en variant av Treo 700 med Palm-OS.

Nå har det dukket opp nye rykter på nettstedet TreoCentral. På nettsidens diskusjonsforum har en bruker lagt ut en kopi av det som skal være interne dokumenter fra Palm som både viser telefonens spesifikasjoner og lanseringsdato.

Treo 700p skal i følge dokumentet være utstyrt med 128 MB internminne og et kamera på 1,3 megapiksler. I tillegg skal blåtann og SD-kortplass være på plass. Dessuten har Palm i følge ryktet utstyrt telefonen med 3G-støtte.

Det er likevel ting ved dokumentet som sår tvil om dets ekthet. Først og fremst er lanseringsdatoen, 28. mai i år, på en søndag. Nettstedet PalmInfocenter.com påpeker at dette virker som en merkelig dag å lansere en telefon på. Dessuten er det også rimelig enkelt for noen som vil sette ut et rykte å forfalske et slikt dokument.

Likevel kan lanseringsdatoen indikere omtrent når 700p skal lanseres - om det da i det hele tatt eksisterer noe slikt som en Palm OS-basert Treo 700.

(Kilder: TreoCentral.com, PalmInfocenter.com)

Kommentarer (0)

Norges beste mobilabonnement

Desember 2016

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

ICE Mobil 1GB


Jeg bruker middels mye data:

Hello 5GB


Jeg bruker mye data:

Hello 10 GB


Jeg er superbruker:

Telia Smart Total


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen