Test
Tre blad lydplanker fra Philips: HTS8160 (øverst), HSB4352 og HTS8141 (nederst)

Tre lydplanker fra Philips

Du har sikkert fått med deg betegnelsen "lydplanke" – en slank, men bred høyttaler som plasseres ved TV-en, akkompagnert av en subwoofer. Disse produktene har gjerne som mål å produsere surround-lyd, takket være bruk av flere høyttalerelementer og DSP-teknologi.

Mange vil sikkert rynke på nese over produkter som dette. En enkel høyttaler med en subwoofer skal erstatte et skikkelig surround-oppsett?

Vel, vi kan vel først som sist slå fast at noen fullverdig ersatning for skikkelige surround-oppsett med flere høyttalere blir dette ikke. Men langt på vei kan en lydplanke gjøre samme nytten.

En lydplanke har dessuten fordeler med å oppta lite plass og er i tillegg svært barnevennlig, ved at den kan skrus opp på veggen utenfor minstens rekkevidde.

I denne testen har vi tatt en titt på tre produkter fra Philips i ulike prisklasser. Er det for eksempel veldig stor forskjell på en lydplanke til 2500 kroner og en til 8000?

Vi planla opprinnelig en større samletest av lydplanker fra en rekke produsenter, men har dessverre måtte legge de planene på is denne gangen. Vi håper å komme tilbake med flere tester av lydplanker om ikke så alt for lenge.

Takk til Philips for lånet av produktene.

Philips HTS8160B

Philips HSB4352

Philips HTS8141

Philips HTS8160B   Les mer »

Philips HSB4352   Les mer »

Philips HTS8141   Les mer »

Kommentarer (3)

Forsiden akkurat nå

Til toppen