Toshiba vil konkurrere med iPad

Dette er tydeligvis året da man skal presentere tablet-maskiner. At alle ønsker å hoppe på Apples iPad-tog er neppe overraskede og alternativene kommer til å bli mange. HP kommer med Slate i løpet av året og nå også Toshiba for å nevne noen.

Dobbel lykke
Toshibas anmeldte maskine skal i følge rapportene kjøre både Windows 7 og Android som operativsystem. I følge Toshiba selv vurderer man flere løsninger om hvordan enheten skal se ut. En av tingene man har vurdert er å utstyre den med to skjermer. Det som virker ganske sikkert er at den bilr media sentrisk. Det er konsumering av alt fra tv til avisr som vist nok skal stå i sentrum for denne enheten. I og med at det ikke eksisterer bilder av den gjør vi oppmersom at bildet er av en JournE Touch som selskapet slapp i 2009.

Det skal bli interresant å følge med på hva Toshiba kommer til å foreta i fremtiden. Det er ikke umulig at selskapet kan komme opp med en interessant iPad konkurrent. Vi må vel si at det virker med interessant med en Android-versjon enn Windows 7, men om det stemmer vil vel tiden vise. Det som er viktig er at Toshiba har lang erfaring med slike enheter. riktignok på et litt mer proffesjonelt nivå enn den konsumentrettede iPad.  

Forsiden akkurat nå

Til toppen