Telenor starter musikklubber

Telenor har de siste månedene satset mye på mobil musikk og skal ha opparbeidet seg en posisjon som den største norske forhandleren av digital musikk. I løpet av fjoråret ble det lastet ned nesten 1,3 millioner låter fra selskapet. Nå tar selskapet grep for å få dette tallet enda høyere.

- Telenor er i dag den største norske forhandleren av digital musikk. Når Telenor og Djuice nå introduserer musikklubber, er målet å komme med et enda bedre tilbud til musikkinteresserte, sier musikkansvarlig i Telenor, Klaus Sørland.

Velg hva du vil
For abonnementstjenesten Telenor Musikklubb eller Djuice Music Club gir brukerne mulighet til laste ned inntil 10 sanger for 59 kroner per måned. Telenor kan forteller Mobilen at brukerne får tilgang til å laste ned hvilke låter de vil fra katalogen til operatøren. I tillegg vil de få tilgang eksklusive prelanseringer.

- I første omgang vil det være mulig å laste ned inntil ti låter for 59 kroner per måned. Vi vil sende ut inntil tre meldinger i måneden med eksklusive lanseringer, konkurranser, og så videre. Men det kommer mer, sier Sørland.
 
Årets mest effektive konferansedag
Få med deg «Tek-konferansen Høst 2016» onsdag 16. november.

Forsiden akkurat nå

Til toppen