Telenor kutter prisene

Dette tilsvarer en prisreduksjon på inntil 15 prosent, eller et årlig kostnadskutt for Telenors bedriftskunder på om lag 100 millioner kroner.

 

- Dette innebærer at prisen blir den samme, uavhengig av om man ringer fra mobil til mobil eller fra mobil til fasttelefon, sier Divisjonsdirektør Stein-Erik Vellan, leder av Telenors virksomhet i det norske bedriftsmarkedet, i en pressemelding.

 

Når det gjelder innføringen av fastpris og maksimalpris for datatrafikk i bedriftsmarkedet, gjelder de nye prisene for pakkedata der det betales for datamengden som overføres i nettet, og ikke for tiden brukeren er tilkoblet.

 

For kunder med moderat bruk, tilbyr Telenor nå en trappemodell som innebærer at man for de første 50 MB betaler ti kroner per MB. Deretter kuttes prisen fra åtte kroner til en krone per MB. I tillegg setter Telenor et pristak med en maksimalpris på 1100 kroner per måned. Prisene gjelder for bruk i Norge, og er de samme for alle bedriftsabonnementer.

 

Fastpris Data

For bedriftskunder som jobber mobilt, innføres det nå en fast månedspris. For tjenesten Fastpris Data vil prisen være på 496 kroner, uavhengig av bruk. Denne månedsprisen inkluderer all bruk av mobil pakkedata i Norge – det vil si GPRS/EDGE og UMTS.

 

I tillegg innfører Telenor nå fri bruk av WLAN (trådløs sone) for fastpriskunder på over 200 hoteller og 200 Statoil stasjoner i Norge.

 

De nye mobilproduktene for bedriftsmarkedet kan bestilles pÃ¥ Telenor mobils hjemmeside.

Årets mest effektive konferansedag
Få med deg «Tek-konferansen Høst 2016» onsdag 16. november.

Forsiden akkurat nå

Til toppen