Telenor avviser Chess-samarbeid

Chess-ledelsen har siden de ble kjøpt opp av TeliaSonera lovet sine kunder at de fortsatt skal kunne velge mellom NetCom- og Telenor-dekning. Gjentatte ganger har løftene blitt bekreftet, men nå tar informasjonssjef Atle Lessum i Telenor til orde. Chess kan faktisk ikke holde dette løftet.

 

Atle lessum utelukker overfor nettstedet Digi.no at det vil være Chess-kunder igjen i Telenors nett etter høsten, og sier også at det ikke er noen pågående forhandlinger for å få dette til.


- Vi er i dialog, men det er for å få overgangen til å gå greit. Det er ikke snakk om at vi ser på muligheter for at Chess-kundene kan bli, sier han til digi.no.

Det betyr at de av Chess’ kunder som vil fortsette å ha Telenor-dekning enten må være kunder av Telenor, eller av en av operatørene som bruker Telenors nett.

De som valgte Chess som et billig alternativ til Telenor, må dermed fra høsten av enten finne seg i å bli flyttet over til NetCom, eller velge et annet alternativ. Frem til dette, skal kunder ved å henvende seg til Chess kundeservice på 06060, ha anledning til å forbli i Telenors nett også som Chess-kunder.

Norges beste mobilabonnement

Desember 2016

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

ICE Mobil 1GB


Jeg bruker middels mye data:

Hello 5GB


Jeg bruker mye data:

Hello 10 GB


Jeg er superbruker:

Telia Smart Total


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen