(Bilde: Espen Irwing Swang, Amobil.no)

Telenor solgte 700 nettbrett til én krone

Var feilpriset på nettsidene, men Telenor valgte å snu tabben til et PR-stunt.

Tidlig denne uken hadde Telenor et tilbud i nettbutikken sin der du kunne kjøpe Samsung Galaxy Tab 8.9 til én krone uten abonnement. Normalprisen ligger godt over 3000 kroner.

700 personer bestilte

Tilbudet spredte seg raskt i sosiale medier, og feilen ble ifølge Telenor rettet i løpet av noen få timer. Likevel hadde 700 personer rukket å bestille Galaxy Tab 8.9 for én krone. 

Det er vanlig at nettbutikker tar forbehold om skrivefeil, men i stedet for å høste negativ medieomtale og sure kunder bestemte Telenor seg for å snu tabben til et slags PR-stunt. 

– Vi har bestemt oss for at hver kunde som bestilte nettbrett for krone én, får ett stk. nettbrett hver til nettopp kroner én, sier Stein-Erik Vellan, leder for Mobile i Telenor.

Gjennomgår rutinene

Telenor vil likevel ta forbehold om feil i fremtiden, og har i tillegg tatt en gjennomgang av rutinene sine for å sikre at slike feil ikke skjer igjen. 

Samsung Galaxy Tab 8.9 høstet god kritikk i vår test basert på en pris på 3500 kroner, så det er liten tvil om at 700 heldige netthandlere har gjort gode kjøp.

Kommentarer (25)

Forsiden akkurat nå

Til toppen