Tegn abonnement - få sykkel

I Nederland kan man nå få subsidiert seg en sykkel fra Orange hvis man binder seg for to år, et tilbud som antakelig kan slå godt blant en av verdens mest sykkelfrelste befolkninger. I Nederland er det nemlig langt flere sykler enn det er innbyggere, og de flate veiene egner seg ypperlig for sykkel-aktiviteter.

Sykkelen fra Orange er ikke en vanlig sykkel, den vil nemlig være utstyrt med både lader til mobiltelefonen og Blåtann-headsett. Ved å plassere telefonen i sykkelens mobilholder, vil denne bli ladet, samtidig som alle samtaler automatisk vil bli overført til headsettet fra en Blåtann-sender som er integrert i holderen.

Dermed vil man både kunne skaffe seg en ny sykkel og et nytt abonnement samtidig som man trygger veiene i landet. Mens bilister forlengst har fått påbud om å bruke håndsfri i bilen er det nemlig ikke unormalt å se syklister som kommer i 40 km/t med en hånd på styret og telefonen i den andre.

Det er vel heller tvilsomt at vi får oppleve lignende kampanjer i Norge, ettersom vi her til lands ikke akkurat er de mest aktive brukerene av pedaler.

Årets mest effektive konferansedag
Få med deg «Tek-konferansen Høst 2016» onsdag 16. november.

Forsiden akkurat nå

Til toppen