Teddybjørn som håndfri

Bilde - Teddy på gulvet, dakar

Det lages for tiden mye tilbehør for mobiltelefoner som trekker oppmerksomhet, og denne nykommeren fra Everspring Productions er så absolutt ikke noe unntak. Som den perfekte gave fra en mobilfrelst mann til sin kjære presenterer Everspring Production en teddybjørn med en innebygget høytaler, mikrofon og diverse motorer for å få den til å se levende ut.

Ved å legge mobiltelefonen din i lomma på teddybjørnens mage og koble ledningen til, kan du bruke teddybjørnen som en håndfri enhet. Teddybjørnen beveger i tillegg hodet i takt med den som taler i den andre enden. Enheten kommer forøvrig i mange forskjellige farger og former.

Det sies at den motordrevne teddybjørnen skal gjengi personen du snakker på en utmerket måte, og du vil rett og slett begynne å forestille deg at du snakker med teddybjørnen.

Med en ekstra dose kaffe sent på kvelden vil du fort kunne få ekte selskap, selv om du bare snakker i mobiltelefonen. Men du bør tenke på at du ikke bør kalle bamsen for "Teddy" eller lignende under samtalen, da dette kan både forvirre og villede den virkelige samtalepartneren din.

Prisen på enheten vil lande på mellom 400 og 500 kroner om den kommer til Norge. Bamsen kan kobles til de fleste typer mobiltelefoner, og kan allerede bestilles her

Kommentarer (5)

Norges beste mobilabonnement

Desember 2016

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

ICE Mobil 1GB


Jeg bruker middels mye data:

Hello 5GB


Jeg bruker mye data:

Hello 10 GB


Jeg er superbruker:

Telia Smart Total


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen