Talkmore med fastpris på mobil

Mobiloperatøren Talkmore lanserer i dag et nytt abonnement hvor du betaler 349 kroner for å ringe inntil tre tusen minutter i måneden. Talkmore, som eies av Telenor, har også full dekning i Telenors mobilnett.
 
- Etterlengtet tilbud
Daglig leder i Talkmore Pål Barth Nilsen sier i en pressemelding at det nye abonnementet vil være til fordel for de som ringer mye i løpet av en måned.
 
- Vi tror det vil være høy etterspørsel etter fastpris. I dagens mobilmarked finnes det flere lavprisaktører som tilbyr et lite antall ringeminutter uten månedsavgift. Dette er selvsagt veldig gunstige tilbud til forbrukere med liten mobilbruk, men for mer aktive brukere, er det i dag få gode alternativer. Vi tror derfor at fastpris vil være et etterlengtet tilbud til alle de som bruker, eller ønsker å bruke mobilen mer enn gjennomsnittet, sier Barth Nilsen.
 
Ikke SMS inkludert
Talkmores fastprisabonnementet inkluderer ingen SMS eller MMS, og heller ikke datatrafikk. Dermed kan du plusse på månedsprisen med 34 øre per SMS, 1,67 kroner per MMS og 7,50 kroner per megabyte.

Mobiloperatøren har også satt en øvre grense på tre tusen ringeminutter for å hindre misbruk av abonnementet. En gjennomsnittlig mobilbruker ringer imidlertid i underkant av 250 minutter per måned, så Talkmore tror at de aller færreste vil ha behov for å begrense ringetiden med det nye fastprisabonnementet.

Kommentarer (0)

Norges beste mobilabonnement

Desember 2016

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

ICE Mobil 1GB


Jeg bruker middels mye data:

Hello 5GB


Jeg bruker mye data:

Hello 10 GB


Jeg er superbruker:

Telia Smart Total


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen