Symantec-søksmål utsetter ikke Vista

Alternativ tekst mangler
Steve Ballmer tror ikke søksmålet fra Symantec utsetter Windows Vista

Symantec satte på torsdag igang et søksmål mot Microsoft, hvor de hevder at Microsoft ulovlig har brukt lagringsteknologi fra Symantec. I sakspapirene krever Symantec at Windows Vista ikke blir sluppet på markedet før koden er fjernet fra operativsystemet.

Etter en konferanse i Beijing ble Microsoft-sjef Steve Ballmer spurt om han trodde saken ville påvirke utrullingen av Windows Vista. - Jeg vil ikke forvente noen [utsettelse], men det vil gå til rettsapparatet nå, sa han. Windows Vista har blitt utsatt flere ganger, og nå er lanseringsdatoen satt til november for bedriftsbrukere og januar for hjemmebrukere.

- Vi prøvde å koble for mye innovasjon inn i Vista. Det var utover det dagens programvareutvikling klarer, sa Ballmer, og innrømte at selskapet hadde forsøkt å gjøre for mye med en lansering.

Betaversjonene av Windows Vista ser ut til å være i rute. Det er forventet at Beta 2 av Windows Vista vil bli lansert denne uken på WinHEC-konferansen i Seattle. Konferansen starter i dag, og inkluderer alle de store maskinvareselskapene i verden.

(Kilde: InformationWeek)

Kommentarer (11)

Norges beste mobilabonnement

Desember 2016

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

ICE Mobil 1GB


Jeg bruker middels mye data:

Hello 5GB


Jeg bruker mye data:

Hello 10 GB


Jeg er superbruker:

Telia Smart Total


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen