Super-SIM fra Orange

Har du ikke plass til alle dine venners telefonnumre på mobiltelefonen og SIM-kortet? I løpet av året har Orange løsningen for de med for mange venner.

Operatøren har nemlig planer om å lansere et SIM-kort med 512 MB minne. Til sammenlikning har dagens SIM-kort et minne på 64 KB. Et SIM-kort med 512 MB minne vil en 8 000 ganger så stor kapasitet som dagens SIM-kort, skriver Nettavisen.

I tillegg til bedre plass til kontaktene dine, er målet at du skal kunne lagre alt fra musikk til filmsnutter på SIM-kortet. 512 MB skal i følge France Telecom holde til 130 sanger, tre filmer eller 80 spill.

- SIM-kortet vil fjerne behovet for klønete ekstra kortplasser som er nødvendig i dag for å tilby lagring av multimedia i telefonene, sier France Telecom i en pressemelding.

Et SIM-kort som det Orange planlegger, passer perfekt til telefoner som den nylanserte J100 fra Sony Ericsson. Telefonen har nemlig ikke støtte for egen telefonbok, slik at du må ha alle dine kontakter på SIM-kortet. Ellers vil nok brukere av andre telefoner også juble over den ekstra lagringskapasiteten.

Det er dessverre langt fra sikkert at Oranges nye SIM-kort vil bli tilgjengelig i Norge med det aller første, siden operatøren ikke eksisterer i Norge.

(Kilde: Nettavisen, Reuters)

Kommentarer (1)

Norges beste mobilabonnement

Desember 2016

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

ICE Mobil 1GB


Jeg bruker middels mye data:

Hello 5GB


Jeg bruker mye data:

Hello 10 GB


Jeg er superbruker:

Telia Smart Total


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen