Test

Sunbeam Minibaybus

Sunbeam har helt klart blitt et merkenavn på casemodding-scenen, og et av de siste produktene som forlater fabrikken deres går under navnet Sunbeam Minibaybus. Det er et nokså enkelt forgreningsbrett for molex-kontakter, men i vanlig Sunbeam-stil har de selvsagt lagt ved et par casemod-elementer til et ellers meget enkelt produkt.

 

Takk til Microplex.no som sendte produktet til test

 

Spesifikasjoner

  • DC input: 1x12V, 5V
  • DC output: 4x12V, 5V
  • Bakgrunnsbelysning: Blå

Kun selve baybussen befinner seg i esken fra Sunbeam, og noe mer trenger man strengt tatt ikke.

Som man kan se fra bildene er det ikke avanserte greiene vi har å gjøre med her, men enkelt er ofte best.

Bruksområdet for denne type strømforgreningsbrett begrenser seg fort til casemodding-utstyr som katoder, vifter og andre enheter med egne strømkontakter. Komponenter som harddisk og CD-ROM kan nemlig ikke tilkobles direkte, men forutsetter at man bruker en egen skjøteledning.

For montering har Sunbeam valgt å bruke en kraftig 4 millimeter tykk tape på hele undersiden av selve enheten, noe som gjør installasjon til en nokså smertefri sak. Vask overflaten, riv av beskyttelsesfilmen og sett enheten på plass.

Man har derimot bare en sjanse til å treffe riktig, så man burde tenke seg litt om før den plasseres. Enheten sitter nemlig som støpt, og vil helt klart stå imot de fleste påkjenninger den skulle møte i framtiden.

Kommentarer (1)

Forsiden akkurat nå

Til toppen