Steve Jobs-dukken er i salg

Perfekt for voodoo?

Om du enten er en av de som samler på alt som har med Apple å gjøre, eller rett og slett ikke kan fordra fyren. Uansett hvilken gruppe du tilhører har du nå muligheten til å skaffe deg en figur av selveste Steve Jobs.

Dette er imidlertid ikke første gangen noen gir ut en figur som skal forestille Apple-sjefen. For noen måneder siden måtte nettsiden MIC-gadget gi opp salget av sin egen Jobs-dukke etter press fra Apples juridiske avdeling, uten at det ser ut til å skremme noen fra å selge nye figurer av Jobs.

En Mac, Ipad og Iphone (i miniatyrform) følger også med figuren.
En Mac, Ipad og Iphone (i miniatyrform) følger også med figuren.

Denne nye figuren er 30 centimeter lang eller 1/6 av Apple-sjefens faktiske størrelse, og kan bli din for stive 160 dollar. Men utifra bildene ser den veldig ekte ut. Jobs karakteristiske New Balance 992 sko, den svarte genseren og de trange olabuksene har produsenten fått med seg til minste detalj. De fleste av Apples produkter følger også med, som Ipad, Mac og Iphone. I miniatyrform naturligvis.

Til tross for at mange medier nevner denne dukken, vites det fortsatt ikke hvor man får kjøpt figuren, noe som tyder på at den kun er ment for spesielt interesserte.

Kommentarer (10)

Norges beste mobilabonnement

Desember 2016

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

ICE Mobil 1GB


Jeg bruker middels mye data:

Hello 5GB


Jeg bruker mye data:

Hello 10 GB


Jeg er superbruker:

Telia Smart Total


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen