Star Wars i 3D

I et intervju publisert av Newsweek nylig forteller Lucas at han stadig har planer for den seiglivede stjernekrig-sagaen.

3D

Jabba the Hutt i 3D. Vi gleder oss.
Jabba the Hutt i 3D. Vi gleder oss.

En av de interessante idéene Lucas nå utforsker, er å konvertere alle de seks Star Wars-filmene til 3D, en ikke helt enkel oppgave.

- Vi forsøker å gjøre det. Vi har jobbet med et selskap som utviklet en teknikk for å konvertere filmer til 3D. Systemet fungerer bra, men det er ikke veldig praktisk, sa Lucas.

Han forsikrer imidlertid at de teknologiske hindringene vil overvinnes, så det er altså store muligheter for å kunne se Star Wars i 3D i relativt nær fremtid.

TV-serie

Animasjonsfilmen "Star Wars: Clone Wars", som åpner 15. august i Norge, skal følges opp med en animert serie med samme navn utover høsten og sendes på de amerikanske kanalene Cartoon Network og TNT.

I tillegg til dette planlegger Lucas også en ikke-animert Star Wars-serie, men detaljene omkring dette må vi nok vente på en stund til. Kanskje får vi et gjensyn med Chewbacca og resten av gjengen?

Til glede for bekymrede Indiana Jones-fans kunne filmskaperen dessuten bekrefte at en eventuell femte film vil ha Harrison Ford i hovedrollen, og ikke den unge Shia LaBeouf, som han tidligere antydet.

Kommentarer (5)

Norges beste mobilabonnement

Desember 2016

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

ICE Mobil 1GB


Jeg bruker middels mye data:

Hello 5GB


Jeg bruker mye data:

Hello 10 GB


Jeg er superbruker:

Telia Smart Total


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen