Spør ekspertene!


Vårt ekspertpanel har svart på hundrevis av spørsmål fra leserne - fra hvorfor mp3-spilleren ikke vil laste over sanger, til programmering av fjernkontroller og råd før kjøp av ny TV. 

Forvirrende valg
- Vi får stadig flere valgmuligheter, men det betyr også at ting blir mer komplisert for den jevne forbruker, sier Bjørn Brøndbo, fagredaktør i Teknofil.no.
Han forteller at forbrukermagasinet får inn svært mange spørsmål, og at mange av disse går på de nye TV-mulighetene – fra digitalbokser til det nye digitale bakkenettet. 

I tillegg til redaksjonen i Teknofil, hjelper også flere eksterne eksperter til å svare på spørsmål fra leserne. 

Kan ta tid

- Vi har knyttet til oss 21 produkteksperter fra ulike produsenter og leverandører, som sitter på dybdekunnskap om sine produkter, og som hjelper oss å svare på spørsmål fra leserne, sier Marte Ottemo, redaktør for Teknofil.no. 

Har du spørsmål om TV, opptakere, digitalkamera, mp3-spillere, GPS-er, PC eller mobiltelefoner? Benytt sjansen til å få svar nå – her kan du sende inn dine spørsmål

Vær obs på at svarene kan ta litt tid om vi må kontakte produsenter for å få svar, så ikke fortvil om vi ikke er på ballen med én gang.

Vi trekker ut de beste spørsmål og svarene i etterkant, og publiserer dem på våre nettsider.

Norges beste mobilabonnement

Desember 2016

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

ICE Mobil 1GB


Jeg bruker middels mye data:

Hello 5GB


Jeg bruker mye data:

Hello 10 GB


Jeg er superbruker:

Telia Smart Total


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen