Spander øl via SMS

Den britiske pub-kjeden Corney and Barrow har lansert en noe spesiell SMS-tjeneste, som innebærer at man kan spandere alt fra et glass øl til en ekslusiv flaske med vin på venner og kjente - via internett.

Tjenesten er like enkel som den er genial. Det første man må gjøre er å registrere en konto på Corney and Barrows dedikerte nettsted for fjernbestilling; buymeabeer.com. Her legger man inn personlig informasjon som epost-adresse, mobilnummer og lignende.

For å bestille drikkevarer skriver man inn mobilnummeret til den heldige utvalgte, samt en hyggelig melding på opp til 35 tegn. Etter dette er gjort kommer det opp en side der man skriver inn betalingsinformasjon. Når man har betalt vil mottakeren få en kvittering i form av en tekstmelding, og kan veksle denne inn i et glass øl eller hva det måtte være.

Tjenesten er den første i sitt slag, og kan foreløpig bare brukes på Corney and Barrows utesteder, men et konsept som dette har absolutt muligheter for å vokse. Om vi ser noe lignende dukke opp i Norge gjenstår å se.

Kommentarer (0)

Norges beste mobilabonnement

Desember 2016

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

ICE Mobil 1GB


Jeg bruker middels mye data:

Hello 5GB


Jeg bruker mye data:

Hello 10 GB


Jeg er superbruker:

Telia Smart Total


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen