Sniktitt Steam In-Home Streaming

(Bilde: Sanzhar Murzin, Shutterstock / Montasje)

Herlig løsning lar deg spille grafikkbomber hvor du vil

Valve vil la deg spille på hva som helst fra hvor som helst i huset.

En del dataspill er så tunge å drive at de trenger en ganske kraftig datamaskin for å kjøre skikkelig. Det betyr gjerne store kabinetter stappet full av dyr og strømhungrig maskinvare, pluss det som naturligvis følger med av støyende vifter. Greit nok hvis du har et eget gutterom for slikt, men ikke like populært i stua eller på soverommet.

Hvis du så har ønsket å flytte litt på deg – kanskje benke deg ned i TV-stua for å spille litt sammen med kompiser – har det til nå vanligvis betydd å flytte hele skaberakket eller punge ut for en spillkonsoll i tillegg. Et annet alternativ har vært å eksperimentere med kabelforlengere for mus, tastatur og monitor, men dette er litt mer komplisert enn det først høres ut til å være.

Løsningen på problemet ligger i en helt annen kabel, mener spillutviklings- og -distribusjonsselskapet Valve. Faktisk kan den også være trådløs. Vi snakker om hjemmenettverket ditt og Steam-plattformens kommende funksjon «Strømming i hjemmet», eller In-Home Streaming som det kalles på nynorsk.

Les kommentarene (12)

Her er noen av sakene du kan lese på Ekstra i dag:

Til toppen