Smartsøk med smartmobil

Programmet som lar deg søke på både Yahoo og Eniro er tilgjengelig på alle Nokias smartmobiler, og er vil være forhåndsinstallert på kommende utgaver av Nokia 6680, 6681 og 6630.

 

Søketjenesten er en enkel, kjekk og kjapp måte for brukere av smartmobiler å finne og koble til hvilken som helst nettside og lokale søkemotorer, skriver Nokia i en pressemelding.

 

Populært

- Ved å introdusere denne søkeapplikasjonen sammen med ledende søkemotorleverandører bringer vi en av verdens mest populære online aktiviteter – søk – til Nokia-brukernes fingertupper, sier viseadministrerende direktør for forretningsutvikling hos Nokia Harry Santamäki.

Selv om selve tjenesten tar deg rett til populære søkemotorer, begrenses ikke andre søk på nettet. Du kan også søke på andre nettsider, bilder, nyheter og vær i tillegg til annet mobilt innhold.


Lokalt

Avhengig av hvor du befinner deg og av lokale søkemotorer kan den nye tjenesten også brukes til å søke opp lokale kart, hoteller og drosjenummer. Tjenesten kan bytte lokale søkemotorer dersom du reiser utenlands og få opp kart der du befinner deg.

 

Kartene kan også lagres og for eksempel sendes på MMS.

Dersom du allerede har en av de nevnte modellene han du laste ned programmet gratis her.

Norges beste mobilabonnement

Desember 2016

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

ICE Mobil 1GB


Jeg bruker middels mye data:

Hello 5GB


Jeg bruker mye data:

Hello 10 GB


Jeg er superbruker:

Telia Smart Total


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen