Slutt på ekte fastpris

MTU har mistet sitt kanskje viktigste salgsargument: ”ring så mye du klarer for 398 kroner i måneden”. Mobilselskapet må nemlig bite i det sure eplet og innføre en maksgrense på 3.000 ringeminutter i måneden, slik som de andre fastprisabonnementene Tele 2 Snakkis og Talkmore Fastpris.
 
Endringen vil tre i kraft 1. oktober, og er ifølge Amobil svært upopulær blant eksisterende MTU Fastpris-abonnenter.
 
Tre tusen ringeminutter
Den nye maksgrensen på 3.000 ringeminutter – eller 50 timer – i måneden vil ramme de MTU-kundene som ringer langt mer enn en gjennomsnittlig mobilbruker, men beslutningen om å innføre en samtalegrense har likevel opprørt en del kunder. Grunnen til at selskapet nå innfører maksgrense er at Post- og teletilsynet anser MTU å være en ”betydelig aktør” på mobilmarkedet, og får dermed andre betingelser når det gjelder termineringspriser.
 
- De fleste kunder kommer ikke til å merke denne endringen, men det finnes også enkelte brukere som ringer fryktelig mye mer enn 3.000 minutter. Med denne grensen fjerner vi slik overforbruk som gjør regnskapet dårligere, sier administrerende direktør Jo Lerheim i MTU til Amobil.

Kommentarer (0)

Norges beste mobilabonnement

Desember 2016

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

ICE Mobil 1GB


Jeg bruker middels mye data:

Hello 5GB


Jeg bruker mye data:

Hello 10 GB


Jeg er superbruker:

Telia Smart Total


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen