Slipper ny Office-pakke til UIQ

Hittil har det ikke vært mulig å åpne Open Office-dokumenter på telefoner med UIQ 3.0, som Sony Ericsson P1 og Motorola Z8. Dette er imidlertid mulig med Mobile Office, som støtter odf.

(Skjermbilder fra Mobile Office)
(Skjermbilder fra Mobile Office)

Odf-formatet brukes av flere av de mest kjente åpne tekst- og regnearkprogrammene, for eksempel Open Office og KOffice. Dermed trenger du ikke bekymre deg for at filene dine skal være uleselige for mobiltelefonen selv om du lager timelister med gratis programvare.

Mobile Office er ikke gratis. En lisens koster € 14.99, som tilsvarer rundt 170 norske kroner. Er du usikker på om programmet er noe for deg, kan du laste ned en ti dagers prøveversjon før du bestemmer deg for å beholde det.

Det er også verdt å nevne at UIQ-versjonen av Mobile Office foreløpig ikke støtter redigering av dokumenter. Du kan altså kun lese regnearkene eller tekstfilene du laster inn på telefonen. Produsenten lover at redigeringsmuligheter skal på plass i programvaren etterhvert.

Vil du ta en nærmere titt på Mobile Office kan du laste det ned fra produsentens hjemmesider. Det finnes versjoner for Series 60, Series 60 3rd edition, Series 80 og UIQ.

(Kilder: Sept-solutions, Intomobile)

Årets mest effektive konferansedag
Få med deg «Tek-konferansen Høst 2016» onsdag 16. november.

Kommentarer (1)

Forsiden akkurat nå

Til toppen