(Bilde: Microsoft)

Slipp kunstneren i deg løs med Windows 8.1

Microsoft viser fram kreative muligheter.

Windows 8.1 er rett rundt hjørnet, og Microsoft har satt i gang PR-maskineriet. Denne gangen retter selskapet seg mot de mer kunstneriske blant oss, og viser kreative egenskaper ved enkelte av appene i den kommende oppdateringen.

Fire apper blir framhevet, og disse skal gi ditt kunstneriske jeg økt spillerom. Du skal enkelt gå fra å lage eller ta bilder, redigere og deretter dele til venner og kjente. De fire appene er som følger:

  • Photos
  • Movie Moments
  • Fresh Paint
  • Camera

Mange småforbedringer

Fotoappen lar deg redigere bilder lokalt og via SkyDrive, og på tvers av ulike enheter. Med Movie Moments kan du klippe videoer, legge til tekst og musikk via noen få tastetrykk, mens med Fresh Paint kan du male på trykkskjermen. Nytt her er «Inspire Me», en funksjon som gir deg tilgang til et galleri med bilder som du kan redigere videre på.

Kameraappen har tilføyd enklere kontroll og tilgang direkte fra låseskjermen. Det er også mulig å ta et bilde under et videoopptak ved å prikke på skjermen, og «photo loop»-funksjonen velger automatisk ut det beste bildet for deg fra en serie med raske blinkskudd.

Windows 8.1 blir tilgjengelig i Windows Store for eksisterende brukere 17. oktober, mens generell utgivelse er 18. oktober.


Her er nyhetene i Windows 8.1 »

(Kilder: Windows Blog via WinBeta)

Kommentarer (2)

Norges beste mobilabonnement

Desember 2016

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

ICE Mobil 1GB


Jeg bruker middels mye data:

Hello 5GB


Jeg bruker mye data:

Hello 10 GB


Jeg er superbruker:

Telia Smart Total


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen