Slik får du X6 ”Comes With Music” i Norge

Men X6 er ikke foreløpig planlagt solgt i Norge. Årsaken er at det ikke er gjort avtaler som åpner for tjenesten ”Comes With Music”. Denne tjenesten gir tilgang til å spille alt du orker av musikken på Nokias musikktjeneste i ett år. Musikken er gratis, men henter du den via mobilnettet må du belage deg på å betale for nedlastet data.

Svensk
Men selv om telefonen ikke er tiltenkt norske forbrukere, så er det enkelte som allerede har skaffet seg et eksemplar. Kjøper du telefonen i Sverige vil den virke også i Norge. Sammen med telefonen får du en kode du må bruke når du registrerer deg. Så er det bare å velge brukernavn og passord, merke av for ”Svensk”, og tjenesten blir aktivert.

Nokia X6 har 3,2 tommer stor kapasitiv skjerm, og tilbakemeldingene vi får er at den reagerer raskere og har merkbart bedre batterikapasitet enn for eksempel Nokia N97.

Telefonen averteres også på norske nettbutikker som cdon.no. Her averteres den for 4599 kroner, men når vi klikker for kjøp, så skjer det ingen ting. På cdon.se koster den 5599 kroner.

Kommentarer (0)

Norges beste mobilabonnement

Desember 2016

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

ICE Mobil 1GB


Jeg bruker middels mye data:

Hello 5GB


Jeg bruker mye data:

Hello 10 GB


Jeg er superbruker:

Telia Smart Total


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen