Slik blir HDMI-kablene for mobil

For å koble en Blu-ray-spiller til TV-en bruker de fleste en tykk og relativt kort HDMI-kabel, og det fungerer greit. Har du HDMI-utgang på mobiltelefonen din, og vil koble den til en TV, PC, lydanlegg eller noe slikt, blir ledningen ofte for tykk eller for kort.

RedMere, som står bak teknikken som brukes i blant annet HDMI-kabler, har nå funnet en ny teknikk for å lage disse kablene. Med mobilbruk i tankene har bedriften nå kommet frem til en løsning som gjør det mulig å lage HDMI-kablene tynnere og lengre uten å forringe overføringskvaliteten, ifølge Übergizmo.

Dermed kan du ganske snart lene deg tilbake i sofaen og styre YouTube-klipp, filmer, spill og annet innhold du har på mobilen, og vise det på skjermen. Tanken er at altså at med en tynnere og lengre HDMI-kabel gidder du oftere å koble mobilen til TV-en.

RedMeres teknologi brukes av kabelprodusenter som Monster Cable, Vizio, PNY, Radio Shack og Buffalo Kokuyo Supply Inc. De første HDMI-kablene med RedMeres seneste teknologi kommer på markedet i juli.

(Kilde: Übergizmo)

Kommentarer (8)

Norges beste mobilabonnement

Desember 2016

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

ICE Mobil 1GB


Jeg bruker middels mye data:

Hello 5GB


Jeg bruker mye data:

Hello 10 GB


Jeg er superbruker:

Telia Smart Total


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen