Skrur opp tempoet på P800

En av de største fordelene ved å skrive tekst på hybrider som P800 er den trykkfølsomme skjermen, som muliggjør å skrive på et virtuelt tastatur istedenfor å knote frem ord fra et 29-bokstavers alfabet med 9 knapper til rådighet. Allikevel vil nok de fleste eiere av telefonen være enig i at det selv med slik luksus er en heller tungvint affære å skrive lengre e-poster og meldinger.

Nå vil zI Corporation hjelpe P800-eierene til å skru opp tempoet ytterligere med et nytt program for prediktiv tekst, kalt eZiTap. Applikasjonen fungerer etter mange av de samme prinsippene som ordlisten for dagens mobiltelefoner, og skal ettersigende hjelpe til å øke skrivehastigheten betraktelig ved skriving av større mengder tekst.

Applikasjonen kan kun brukes når telefonen er åpnet i fullskjerms-modus, og erstatter det ordinære virtuelle tastaturet med et nytt og forbedret tastatur med innebygget ordliste. Dermed skal eZiTap være tilgjengelig i alt av programmer på telefonen som baserer seg på det ordinære tastaturet.

I likhet med for eksempel T9, tipper eZiTap hvilket ord du prøver å skrive ut fra en sentral ordliste av predefinerte ord og ord den har lært av brukeren. Skriver du for eksempel 'kan', vil du bli presentert med forskjellige alternativer som 'kanskje', 'kanon' og 'kantarell', og har muligheten til å fullføre ordet øyeblikkelig istedenfor å skrive inn de gjenværende bokstavene.

Det er mulig å laste ned en 60-dagers prøveversjon av eZiTap fra zI Corps hjemmeside, mens fullversjonen enda ikke er lagt ut for salg.


relatert stoff

Årets mest effektive konferansedag
Få med deg «Tek-konferansen Høst 2016» onsdag 16. november.

Forsiden akkurat nå

Til toppen