(Bilde: Donato Sansone)

Sjekk denne nifse ansiktsmanipuleringen

Italiensk kunstner lager surrealistiske «skrekk-portretter».

Det finnes som kjent knapt grenser for hva som kan skapes ved hjelp av bilde- og videomanipulasjon, noe som gjør dette til et ytterst velegnet redskap for kunstnere, særig om man også er kyndig innen datagrafikk.

Nå kan nettstedet The Verge melde om et estetisk fascinerende verk med en relativt fryktinngytende og radikal form for digital bildemanipulering.

Nifse ansikter

Verket er en video med navnet «Portrait» og kan kanskje best beskrives som en serie animerte, surrealistiske portrettmalerier av sterkt fordreide og manipulerte ansikter. Det heller selsomme temaet gjør betegnelsen «skrekk-portretter» nærliggende.

Mannen bak det eksperimentelle kunstverket er en italiener ved navn Donato Sansone, som går under kunstnernavnet «Milkyeyes». På sin Vimeo-side har Sansone lagt ut en rekke andre både groteske og surrealistiske videoer med en gjenkjennelig, visuell signatur.

«Portrait» er 2 minutter og 50 sekunder langt, og ble visstnok laget med en rekke ulike redigeringsverktøy. Dessverre ser det imidlertid ikke ut til at kunstneren har lagt ut noen av de tekniske detaljene om metoden. Videoen kan du se under - om du tør.

Nordic Light byr også på kunstneriske bilder denne gangen:
Slik blir fotofestivalen i år »

(Kilde: Donato Sansone, via The Verge)

Kommentarer (4)

Norges beste mobilabonnement

Desember 2016

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

ICE Mobil 1GB


Jeg bruker middels mye data:

Hello 5GB


Jeg bruker mye data:

Hello 10 GB


Jeg er superbruker:

Telia Smart Total


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen