Test Silverstone Raven RV02-E

Silverstone Raven RV02-E

...men holder det for 2011?

Selv om det i dataverdenen ikke skal gå mange år, og i mange tilfeller bare noen måneder, før maskinvaren er håpløst utdatert, finnes det noen produkter som har litt lengre holdbarhet. Kabinetter er et eksempel på utstyr man gjerne bruker i flere år dersom man først finner et man er fornøyd med.

Silverstone har funnet ut at deres Raven 2 fremdeles holder mål, og det til tross for at de har lansert Raven 3. Rett over nyttår lanserte de nemlig Raven 2 på nytt, i form av RV02-E som vi i dag har på testbenken.

Det er ikke så mye som har endret seg siden vi testet originalen, Silverstone Raven RV02, for nesten to år siden. Silverstone kan melde om nye vifter i bunn, hvor de har tatt i bruk tre stykk 180 mm Air Penetrator. Ellers er det også funnet plass til en ny type harddiskbrønner.

Spesifikasjoner
Materialer
Plast og stål
Farger
Sort og grå
Utvidelsesplasser
5 x 5,25"
5 x 3,5"
1 x 2,5"
Vifter
1 x 120 mm, 3 x 180 mm inkludert
Ekspansjonsspor
7 stykk, festet med skruer
Støttede hovedkort
SSI CEB
ATX
micro-ATX
Eksterne tilkoblinger
2 x USB 2.0
Mikrofon og hodetelefon
Strømforsyning
Plass til én, øverst i kabinettet
Dimensjoner
Høyde: 50,3 cm
Bredde: 21,2 cm
Dybde: 64,3 cm
Vekt
12,5 Kg
Pris
Fra ca. 1000 kr

Spesifikasjonene til RV02-E er i likhet med utseendet til forveksling lik forgjengeren, RV02. De nye Air Penetrator viftene skal visstnok være mye mer effektive, men hvordan kabinettet faktisk gjør seg på testbenken vår finner vi snart ut.

Takk til Silverstone som sendte produktet til test.

Silverstone Raven RV02-E   Les mer »

Kommentarer (17)

Forsiden akkurat nå

Til toppen