Sett iPod Nano på hodet

Macally har lansert hodetelefonene for deg som hater ledningner. Nyvinningen har fått en "lomme" til en iPod Nano på den ene siden, slik at du slipper å ha spilleren i buksa. Hodesettet har fått navnet mTUNE-N, og fungerer slik at du enkelt og greit setter Nano-en inn i selve hodesettet slik du ville gjort med en ladestajon. Settet er kanskje noe stort og klumpete, men gir deg i alle fall full kabel-frihet.

Dermed får du et trådløst hodesett, og siden det ikke bruker batterier slik som andre trådløse hodesett gjerne gjør, er det bare å plugge inn Nano-en og guffe opp musikken. Du har også full tilgang til Nano-ens rullehjul og dessuten kan du, eller kanskje passasjeren ved siden av deg på bussen, se hvilken musikk du spiller siden skjermen også peker utover. Løsningen er dermed kanskje ikke ideell i regnvær eller noe du har lyst til å gå rundt med i skumle nabolag.

Settet er sammenleggbart, og du kan tilpasse hodebøylen. Det har dempeputer i lær, og veier 172 gram uten Nano. Dersom du vil koble til noe annet enn iPod Nano, kan du plugge en ledning i hodesettet slik at det fungerer som en helt vanlig hodetelefon. På den tekniske siden har settets høyttalere en frekvensrespons fra 20 Hz til 23 kHz, med en følsomhet på 105dB.

Det skal nevnes at Macally også tidligere har kommet med et tilsvarende konsept for iPod Shuffle. Det er helt likt, bortsett fra at det er gjort plass til en Shuffle, og ikke en Nano. Settene har forøvrig samme pris, og går for rundt 350 kroner ($49,99) uten toll og frakt.

(Kilder: Macally.com, MobileMag.com, Vunet.com)

Kommentarer (6)

Norges beste mobilabonnement

Desember 2016

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

ICE Mobil 1GB


Jeg bruker middels mye data:

Hello 5GB


Jeg bruker mye data:

Hello 10 GB


Jeg er superbruker:

Telia Smart Total


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen