Sender over 400 SMS i døgnet

Du synes kanskje du sender mange SMS. Men sannsynligvis slår du ikke en tredveårig mann fra Østlandet, som sender hele 12 500 SMS på én måned.

Det betyr at mannen sender 417 SMS i døgnet, eller 17 i timen, skriver FVN.no. Kunden er abonnent hos Netcom.

- Vi har en kunde vi forleden registrerte over 12.500 utgående sms-meldinger fra på én måned, forteller kommunikasjonsrådgiver Øyvind Vederhus i NetCom til ANB.

Bruken av SMS er et tveegget sverd for mange. Flere og flere foretrekker å kommunisere med andre via SMS enn ansikt til ansikt. Du kan lese mer om denne trenden i saken "Snakker helst via tekstmeldinger".

Tar overhånd
Men for mange tar SMS-skrivingen helt overhånd, og i Sør-Korea er fire av ti mobilbrukere sykelig avhengige av SMS. Å sende 45 SMS om dagen er ikke unormalt for den gjennomsnittlige sørkoreaner. Resultatet er at mange av landets ungdommer lider av skuldersmerterpå grunn av mangel på variasjon i armbevegelsene.

Er du en av de som sender mange SMS, er det viktig å passe på bevegelsene slik at du ikke pådrar deg "SMS-tommel"og andre belastningskader. Tips og triks til fornuftig SMS-skriving finner du i guiden "Bøy og tøy for SMS-fanatikere".

(Kilder: FVN.no)

Kommentarer (9)

Norges beste mobilabonnement

Desember 2016

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

ICE Mobil 1GB


Jeg bruker middels mye data:

Hello 5GB


Jeg bruker mye data:

Hello 10 GB


Jeg er superbruker:

Telia Smart Total


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen