Selger filmer på minnekort

Film + minnepinne: Kingston leverer minnepinner med film
Film + minnepinne: Kingston leverer minnepinner med film

Kingston har inngått et samarbeid med Paramount om å distribuere filmer fra Paramount på sine minnepinner og minnekort.

Samarbeidet har allerede blitt sparket igang, og første film ut er kanskje ikke overraskende Transformers Revenge of the Fallen. Filmen leveres sammen med Kingstons Datatraveler I minnepinne og prisen er satt til $30 (ca 200 kroner) for 4 GB-utgaven.

Det vil både være aktuelt å inkludere filmene som "en del av pakken" fra Kingston, men det skal også være aktuelt å selge filmene "frittstående" levert på minnekort eller minnepinne.

Hvilket format filmene leveres i og hvorvidt de er DRM-befengte er ikke bekreftet, men trolig er det snakk om SD-oppløst og DRM-beskyttet materiale.

Kingston og Paramount er ikke de første som prøver seg på noe sånt, og spørsmålet er om dette noensinne blir noe annet enn en liten "salgsgimmic". Trolig vil direkte nedlasting overta lenge før distribusjon på minnekort blir i nærheten av å ta av.

Men på den annen side blir minnekortene stadig billigere og får stadig høyere kapasitet. I tillegg er de svært fleksible av den grunn at de støttes av et bredt antall produkter, er kompakte og forholdsvis solide.

Bli vår fan på Facebook!
Vi er på Facebook!

Din mening

Hva tror du – vil film og annen media distribuert på minnekort følge Zip-disken i graven, eller virkelig kunne opp kampen mot Blu-ray og direkte nedlasting?

(Kilder: Hothardware, Reghardware)

Kommentarer (19)

Norges beste mobilabonnement

Desember 2016

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

ICE Mobil 1GB


Jeg bruker middels mye data:

Hello 5GB


Jeg bruker mye data:

Hello 10 GB


Jeg er superbruker:

Telia Smart Total


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen