Samsung tar matteleksa

Bilder av en Samsung-modell ved navn P300 har dukket opp på utallige nettsider den siste uken.

Ved første øyekast er det vanskelig å tro at dette er en modell anno 2005. Det kan virkelig se ut som om det sør-koreanske selskapet har gått flere tiår tilbake i tid og latt seg inspirere av en god gammeldags kalkulator.

Det lille som foreløpig foreligger av spesifikasjoner avslører imidlertid at Samsung fortsatt henger med i tiden. P300 skal ha et kamera med 1,3 megapiksels oppløsning, støtte for filtypen MP3, og 90 MB internt minne.

Blåtann er også på plass, og åpner for trådløs kommunikasjon med andre enheter. P300s vekt skal i følge Engadget være 96 gram.

Som bildet øverst viser, er ikke P300 stort større enn et kredittkort. Den er dog litt tykkere, og skal i følge Slashphone veie 96 gram. Batterilevetiden er foreløpig ukjent, men kapasiteten til telefonens 800mAh-batteri skal i følge Phonearea tilsvare en taletid på omtrent to og en halv time.

Det er foreløpig uvisst hvor i verden P300 vil se dagens lys, og hva den vil komme til å koste. Det ryktes imidlertid at telefonen støtter GSM-nett, noe som åpner for at vi kan komme til å se mer av "kalkulatoren" i Europa i fremtiden.

(Kilder: Slashphone, Engadget, Phonearea)

Kommentarer (13)

Norges beste mobilabonnement

Desember 2016

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

ICE Mobil 1GB


Jeg bruker middels mye data:

Hello 5GB


Jeg bruker mye data:

Hello 10 GB


Jeg er superbruker:

Telia Smart Total


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen