Samsung ruger på N95-utfordrer

(Bildet er hentet fra terminal.hu)
(Bildet er hentet fra terminal.hu)

Det dukket nylig opp bilder av en Samsung-telefon som ser ut til å kunne ta opp kampen med Nokia N95, Sony Ericssons K850i og LGs KG920 på kamerafronten.

Telefonen, som har navnet SGH-G600 skal etter alt å dømme lanseres under Samsungs neste presentasjon, og kan ta bilder med en oppløsning på fem megapiksler.

Mer interessant er det kanskje at telefonen ikke bare kommer med autofokus, men også innebygget bildestabilisator. Dermed er det større sjans for å få skarpe bilder selv om du har tømt en kanne med kaffe før fotoseansen.

Telefonen skal også ha en 2,3 tommers TFT-skjerm med en oppløsning på 240 x 320 bildepunkter, så det burde gå greit å vise frem bildene du tar uten å overføre dem til en datamaskin.

Kjent for pikselmonstre
Samsung er for øvrig kjent for å vekke oppsikt på mobilmessene rundt om i verden, ved å vise frem mobiltelefoner med stadig høyere pikselrekorder. I fjor var det B600 med sine 10 megapiksler som stjal showet.

Det er imidlertid sjelden at vi ser disse pikselbombene på markedet, og de få som har funnet veien til butikkhyllene har stort sett bare vært å få tak i i Asia. Det er fremdeles ikke klart om SGH-G600 vil bli å få tak i her til lands, men ettersom den støtter GSM er det slett ikke umulig.

(Kilder: Mobil.se, Gizmodo, Terminal.hu)

Kommentarer (6)

Norges beste mobilabonnement

Desember 2016

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

ICE Mobil 1GB


Jeg bruker middels mye data:

Hello 5GB


Jeg bruker mye data:

Hello 10 GB


Jeg er superbruker:

Telia Smart Total


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen