Samsung Galaxy Note har blitt en suksess

Har sendt ut én million enheter til butikker verden over.

Det sør-koreanske selskapet Samsung forteller nå at de har sendt ut én million Samsung Galaxy Note-mobiler til forhandlere verden over.

Imponerende salg

Mange var skeptiske da Samsung Galaxy Note først ble annonsert. Var den for stor for å kalles en mobiltelefon? Var den for liten for å være et nettbrett? Vi endte opp med å kalle den for et mobilbrett i vår test, da den landet et sted midt i mellom de to kategoriene. Samme hva den kalles har den i hvert fall blitt en salgssuksess, ifølge Samsung.

Mobilen har ikke vært tilgjengelig på markedet veldig lenge, og kom til Norge for bare et par uker siden. Den har imidlertid vært å finne i butikker i et utvalg land i Asia fra oktober, og etterspørselen ser ut til å ha vært svært høy. Galaxy Nexus er imidlertid fortsatt ikke tilgjengelig i USA, noe som sansynligvis vil få et stort utslag på salgstallene når den først finner veien til butikkhyllene.

Hva synes du om den enorme telefonen? Er 5,3 tommer for stort for en mobilskjerm, eller er det noe flere selskaper bør prøve seg på? Diskuter gjerne i kommentarfeltet nedenfor.

(Kilde: Sammy Hub

Kommentarer (34)

Norges beste mobilabonnement

Desember 2016

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

ICE Mobil 1GB


Jeg bruker middels mye data:

Hello 5GB


Jeg bruker mye data:

Hello 10 GB


Jeg er superbruker:

Telia Smart Total


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen