Ring med din vanlige iPod

Hvem har vel ikke irritert seg over å miste viktige mobilsamtaler fordi man sitter med propper i ørene? Med litt tilleggsutstyr kan du nå motta samtalene dine direkte på iPoden.

Med Bluetooth
Ifølge Engadget.com er det selskapet Mavizen som tilbyr telefonfunksjonen til spilleren. Med en BluEye-adapter kan du nå enkelt motta mobilsamtalene direkte på iPoden. Via Bluetooth blir samtalene overført fra mobilen din, og et sett med ørepropper og mikrofon lar deg snakke i telefonen direkte fra spilleren.

Du får opp hvilket nummer som ringer, men ikke navn fra mobilens adressebok. Du får derimot opp lister med de siste anrop og kan ringe tilbake. Ekstra batteri trenger du ikke, for utstyret bruker av iPodens batteri. En fjernkontroll til spilleren følger også med.

Også radio
I tillegg får du dessuten med en FM-radio, noe som mange uansett har tenkt på å skaffe seg til iPoden. Prisen er 50 britiske pund, altså 650 kroner.

BluEye lanseres i USA nå, men har allerede vært i salg i Europa en stund. Du får for eksempel kjøpt det fra den britiske nettbutikken Gear4store.com.
Årets mest effektive konferansedag
Få med deg «Tek-konferansen Høst 2016» onsdag 16. november.

Forsiden akkurat nå

Til toppen