Retro for de minste

Japan har lenge utmerket seg som annerledes-landet på mobilfronten. Nå kommer nok et mobilstunt fra den asiatiske gigantøyen, denne gang en egen telefon for barn i alderen 7 til 12 år.

Det japanske selskapet Willcom har utviklet en telefon kalt "Nico" som skal selges til barn med bekymrete foreldre. WS005IN "Nico" har nemlig en egen SOS-knapp som automatisk slår et forhåndsbestemt nummer, og dermed oppretter kontakt mellom barnet og en person i andre enden. "Nico" kan også spores direkte av foreldre gjennom en avtale med operatøren, slik at eventyrlystne småtasser ikke går seg bort i den store verden.

I motsetning til en rekke andre telefoner myntet på barn, er ikke "Nico" helt tapt bak en dør når det kommer til funksjonalitet. På telefonen er det mulig å sende epost, spille spill og annet moro. Det er ikke oppgitt hva slags mobilnett "Nico" støtter, men operatøren opplyser at den kan brukesi utlandet, hva nå enn det betyr.

Den sjarmerende barnetelefonen vil være tilgjengelig fra og med trettende juli, og vil komme i fargene blå, grønn, gul, rosa og sjokoladebrun.

(Kilder: MobileBurn)

Årets mest effektive konferansedag
Få med deg «Tek-konferansen Høst 2016» onsdag 16. november.

Kommentarer (2)

Forsiden akkurat nå

Til toppen