Redder kontaktene dine

Veldig mange mobileiere har opplevd at telefonen blir stjålet, mistet eller ødelagt. Dette er kjedelig nok i seg selv, men når man ofte har brukt flere år på å bygge opp en solid kontaktliste, er det nesten enda kjipere at denne går dukken.

Med dette i bakhodet har Spark laget CellStik, som er en USB-pinne med ètt eneste formål: Å ta sikkerhetskopi av navnene og numrene på telefonen din.

CellStik er kompatibel med en rekke modeller fra både Nokia, Sony Ericsson, Siemens, LG og Samsung, og plugges rett inn i telefonen når man skal kopiere kontaktlisten. En bryter på USB-pinnen bestemmer om man skal ta kopi av kontaktene eller overføre en lagret liste til telefonen.

Når man kjøper CellStik får man også med programvare for datamaskiner. Dette gjør det mulig å redigere, slette eller legge til kontakter rett fra PC-en, før man overfører kontaktlisten tilbake til telefonen.

De aller fleste telefoner som selges i dag har imidlertid støtte for synkronisering mot datamaskiner, og produsentene tilbyr oftest gratis nedlastning av den nødvendige programvaren for å overføre kontakter til og fra telefonen. CellStik egner seg dermed best for de som har en eldre mobiltelefon.

CellStik selges direkte fra produsentens hjemmesider, og har en pris på $39,99, som tilsvarer knappe 260 norske kroner.

(Kilder: Engadget, Spark)

Kommentarer (1)

Norges beste mobilabonnement

Desember 2016

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

ICE Mobil 1GB


Jeg bruker middels mye data:

Hello 5GB


Jeg bruker mye data:

Hello 10 GB


Jeg er superbruker:

Telia Smart Total


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen