Raskere nettsurf med Opera Mini 4.1

Opera Mini kan brukes på de fleste mobiltelefoner, og gjør det mulig å surfe på vanlige internettsider uten å bli ruinert. På den nye versjonen kan du lagre nettsider for senere lesing. Den har også fått forslag til autofullføring av URLer. Det gjør det enklere å skrive inn adresser du ikke har lagret som favoritter.

Du kan også søke deg frem til tekst på nettsiden ved å skrive på tastaturet. Dessuten er det mulig å laste opp eller ned ringetoner, bilder og annet innhold uten å måtte gå ut av Opera Mini.Suksess
Så langt har 44 millioner brukere lastet ned Opera Mini, som med det må kunne beskrives som en formidabel suksess for Opera.

Forskjellige mobiltelefoner har forskjellig måter å lagre nedlastet innhold på, og ikke alle mobiltelefoner støtter denne funksjonen (krever JSR-75).

I tillegg har Opera Mini 4.1 selvsagt videreført de beste funksjonene fra tidligere versjoner, så som synkronisering av bokmerker, hurtigoppringing, mulighet for å lese nettsider i breddeformat, virtuell mus, osv.

Her kan du følge Operas egen guidede tur gjennom Opera Mini 4.1s mange funksjoner.
Årets mest effektive konferansedag
Få med deg «Tek-konferansen Høst 2016» onsdag 16. november.

Kommentarer (0)

Forsiden akkurat nå

Til toppen