Programvare for studenter

Den amerikanske bokhandelen Barnes & Noble har tidligere presentert gratis programvare som skal være rettet mot studenter på høyere nivå.

Nå er programmet endelig lansert, og tilgjengelig for nedlasting. Nookstudy er et dataprogram som ifølge Barnes & Noble skal gjøre dagene lettere for studenter. Det kan brukes til å organisere ebøker, forelesningsnotater, bilder og andre dokumenter. Programmet kan lastes ned også i Norge, men dessverre er programmet på mange måter tilrettelagt for amerikanske studenter.

Last ned Nookstudy

Selve programmet er gratis, og finnes på barnesandnoble.com/nookstudy. Det støtter Windows XP, Vista og Windows 7, pluss Mac OS X 10.6.x, og det gir brukerne tilgang til over halv million ebøker. Videre skal brukerne få gratis prøvetilgang til etextbooks fra Barnes & Noble, men disse etextbooks-bøkene vil kun kunne kjøpes av brukere i USA og Canada. På kundestøttesiden står ikke i klartekst at programmet ikke kan brukes over hele verden, men at etextbooks foreløpig altså kun kan kjøpes av brukere i USA og Canada.

Du må opprette konto før programmet kan tas i bruk, men dette er gratis, og kan gjøres under installasjon av programmet. Du må skrive inn navn, e-postadresse, oppgi (via en nedtrekksmeny) navn på en amerikansk stat og skole, pluss passord. Alle feltene er obligatoriske, men det er ikke noe problem å velge en hvilken som helst stat under registreringen. Dette betyr at programmet i utgangspunktet er rettet mot amerikanske brukere, men det kan altså lastes ned, installeres og brukes, også i Norge.

Installasjonsprosessen oppretter en Adobe-konto, men hvis du allerede har en Adobe-konto fra før av, kan du trykke på en aktuell lenke under installasjonsprosessen, det vil si i stedet for å opprette en ny B&N-konto.

(Kilde: Zdnet, Barnes & Noble)

Kommentarer (2)

Norges beste mobilabonnement

Desember 2016

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

ICE Mobil 1GB


Jeg bruker middels mye data:

Hello 5GB


Jeg bruker mye data:

Hello 10 GB


Jeg er superbruker:

Telia Smart Total


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen