Pre får nye programmer

Palm Pre er en av de mest nyskapende telefonene nå for tiden. Nå har Palm samarbeidet med en rekke tredjeparts programvareprodusenter, og har lansert en rekke nye applikasjoner til telefonen. 

En video fra Boy Genius Report viser noen av de nye tredjeparts-applikasjonene som skal kunne lastes ned til telefonen. Du kan se videoen nederst i artikkelen. 

Palm OS-programmer i Web OS

Palm har blant annet lansert et program som lar deg kjøre applikasjoner fra tidligere Palm OS i det nye Web OS som du finner i Palm Pre. Til Palm OS finnes det nemlig rundt 30 000 applikasjoner, som nå kan gjøre nytte for seg i Palm Pre.

I tillegg har Palm lansert en rekke tredjepartsprogrammer som du får eksklusivt til Web OS. Blant annet har de samarbeidet med Fandango, som har laget et program for å kjøpe kinobilletter. Her kan du med få skjermtrykk kjøpe en billett, og filmen du skal se havner automatisk i kalenderen på Pre. 

I tillegg har det kommet en flyrute-applikasjon som blant annet viser om flyet ditt er i rute, og hvilken gate det går fra.

Planlegging på høyt nivå

De nye tredjepartsprogrammene er i samme stil som resten av Web OS, der planleggerfunksjonene er satt i høysetet. 

Telefonen samler opp informasjon fra alle kalenderne og gir deg en liste med gjøremål hver morgen. Listen inkluderer informasjon fra Wikipedia om de du skal ha møte med den dagen. Telefonen kan også automatisk sende beskjed dersom GPS-en i telefonen merker at du er for sent ute til et møte.

Les mer om Palm Pre

(Kilde: boygeniusreport.com)

Kommentarer (0)

Norges beste mobilabonnement

Desember 2016

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

ICE Mobil 1GB


Jeg bruker middels mye data:

Hello 5GB


Jeg bruker mye data:

Hello 10 GB


Jeg er superbruker:

Telia Smart Total


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen