PostgreSQL 8.2 er klar

Alternativ tekst mangler

PostgreSQL 8.2 kan bli en svært aktuell oppgradering for mange siden den nå inkluderer såkalt "Warm Standby Databases" - en finesse som gjør at man kan sette opp en aktiv failover-kopi et databaseclusteret. Dette er en betydelig forbedring dersom man trenger høy tilgjengelig.

Med denne lanseringen har PostgreSQL nærmet seg større databaseløsninger som DB2, MS SQL og Oracle. I tillegg konkurrerer man med MySQL og ifølge en av utviklerne skal PostgreSQL skalere betydelig bedre på flerprosessorsystemer.

Det er altså litt over et år siden siste versjonsoppgraderingen av PostgreSQL. Neste gang kommer det ikke til å gå like lang tid og 8.3-versjonen forventes dermed i midten av kommende sommer. Enorme ytelsesforbedring på opptil 200 prosent loves å være blant forbedringene.

Dersom man ønsker seg en databasemotor i Enterprise-klassen basert på PostgreSQL, kan kanskje EnterpriseDB være et godt valg. Denne tilbys fra Vonage Networks og reklameres å være både kompatibel og konkurrerende med Oracle.

Komplett liste over ny funksjonalitet i PostgreSQL 8.2 finner du her: PostgreSQL 8.2.0 Documentation - Release Notes

(Kilde: Internetnews)

Kommentarer (0)

Norges beste mobilabonnement

Desember 2016

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

ICE Mobil 1GB


Jeg bruker middels mye data:

Hello 5GB


Jeg bruker mye data:

Hello 10 GB


Jeg er superbruker:

Telia Smart Total


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen