Populær PDF-leser blir mer fleksibel

En ny versjon PDF-leseren Foxit Reader er nå tilgjengelig for nedlasting. Dette er noen av nyhetene i Foxit Reader 5.0:

  • Programmet er blitt mer fleksibelt. Det er mulig å justere hurtigtaster, og velge skins for variert utseende. Foxit Reader har også fått et forbedret søkeverktøy, med blant annet mulighet for å søke i bokmerker.

  • Mulighet for forhåndsvisning av PDF-vedlegg i Microsoft Outlook, og miniatyrvisning av PDF-filer i Internet Explorer. Funksjonen «Fit Visible» skal gjøre det mulig å tilpasse visning av en PDF-side for brukerens dataskjerm. Funksjonen «Split View» kan brukes til å dele et PDF-dokument i to eller fire ruter slik informasjonen blir lettere tilgjengelig.

  • Bedre sikkerhet med blant annet mulighet til å åpen PDF-filer som er beskyttet med AD RMS.

  • Støtte for XFA-skjemaer.

Last ned

Foxit Reader 5.0 kan lastes ned fra foxitsoftware.com, eller programmet kan oppdateres via menyvalget Help, Check for Updates now.

Vær oppmerksom på at under installasjon av programmet vil dukke opp flere vinduer med mulighet til å installere en rekke tilleggsfunksjoner, definere Ask som standard søkemotor (inkludert en verktøylinje), og definere Ask som startside i nettleseren din. Dette kan du eventuelt velge bort under installasjonen.

(Kilder: Ghacks, Foxit Software)

Kommentarer (15)

Norges beste mobilabonnement

Desember 2016

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

ICE Mobil 1GB


Jeg bruker middels mye data:

Hello 5GB


Jeg bruker mye data:

Hello 10 GB


Jeg er superbruker:

Telia Smart Total


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen