Panda Software blir Panda Security

I sammenheng med en rekke forandringer innen Panda, både teknologiske og organisatoriske, bytter Panda Software navn til Panda Security. Et av hovedpoengene er selskapets fokus på bekjempelse av såkalt malware, et sikkerhetsområde med eksponensiell økning, ifølge Panda selv.

Panda skriver i en pressemelding at PandaLabs registrerte mer malware ifjor enn de registrerte i løpet av de foregående 15 årene kombinert. Dette ses i sammenheng blant annet med at skaperne av malware nå mer enn før i all hovedsak kun er ute etter økonomiske gevinster.

På det organisatoriske området er en av de viktigere meldingene at Panda Group har fått en ny CEO, Jorge Dinares.

Panda Security ønsker og håper å fremstå som meget dynamisk; et innovativt selskap som er en pionér innen utvikling av nye sikkerhetsteknologier. Her kommer selskapets nye slagord inn i bildet: "One step ahead".

"Dette er et viktig steg for oss, siden det er mer enn bare en merkeendring. Vi jobber med å innstille hele selskapet til nye markedsetterspørsler. Målet er intet mindre enn å tilby brukere de beste produktene og tjenestene for å holde deres IT-systemer virkelig frie for alle typer malware," forklarer CEO Jorge Dinares.

(Kilde: Pressemelding fra Panda Security)

Kommentarer (0)

Norges beste mobilabonnement

Desember 2016

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

ICE Mobil 1GB


Jeg bruker middels mye data:

Hello 5GB


Jeg bruker mye data:

Hello 10 GB


Jeg er superbruker:

Telia Smart Total


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen